Huidige weer

5 °C
Gedeeltelijk bewolkt

Nieuwsbrief

Zoeken

Modeweekend Hulst

Modeweekend Hulst

Gegevens

23-09-2017 - 24-09-2017
Hulst
Varia
Grote Markt 21
info@hulstnet.nl
www.hulstvestingstad.nl

Informatie

Kom naar het Modeweekend en laat je inspireren voor je komende wintergarderobe. In alle modezaken van Hulst wordt de nieuwste mode gepresenteerd. Voor de terrassen aan de Grote Markt en de Bierkaai flaneren de mannequins en tonen de komende wintermode.

Omschrijving

Hulst is er weer klaar voor, het Modeweekend op 23 en 24 september a.s
Yoyce Banh showt haar collectie á la Zeeuwse klederdracht
Tijdens de show op zondag toont ontwerpster Yoyce Banh haar speciale collectie geïnspireerd op de Zeeuwse Klederdracht. Deze collectie heeft Yoyce  gemaakt in opdracht van de Modeacademie Sint Niklaas. In samenwerking met de balletdansers van Petrella Lion.
Het modeweekend
Het is inmiddels een traditie, tijdens dit weekend staat Hulst Vestingstad net als voorgaande jaren weer helemaal in het teken van de mode. Op de Grote Markt is er een catwalk en aan de Bierkaai ligt de rode loper waarop mannequins de nieuwste outfits van het komende winterseizoen showen. Ook op andere locaties in het centrum zullen podia te vinden zijn. DJ Pim de Cock ondersteunt het geheel met bijpassende beats. Je moét gewoon komen, want bijna alle modezaken nemen deel aan dit evenement. Ook in de modewinkels maakt u kennis met modeflitsen, tegelijkertijd kunt u naar hartelust shoppen onder het gemak van verwennerijen. Kort en goed, in alle zaken bent u hartelijk welkom om de nieuwste collecties te bekijken. De aanwezige mode-adviseurs helpen je graag om het najaar fashionable, te beginnen met de mooiste items.
Speciale actie
Het gehele weekend maak je kans op enkele goed gevulde "Hulster Goodie Bags". Wees er bij, want daar kun je leuk mee shoppen in Hulst Vestingstad! Kijk op www.bezoekhulst.nl en je komt meer te weten,maar bewaar in ieder geval je kassabonnen. De rode loper ligt zoals gebruikelijk weer voor je klaar bij de Hulster modezaken!