Huidige weer

16 °C
Merendeels bewolkt

Nieuwsbrief

Zoeken

Toe aan een paar dagen “op den buiten”? Dan bent u in Hulst aan het goede adres. Er valt hier nog zoveel moois te ontdekken. Je kunt hier uitwaaien op de dijk aan de Schelde, en wandelen in de nabijgelegen bossen, fietsen door het mooie polderlandschap en te midden van dat alles ligt de historische Vestingstad Hulst, door lezers van ANWB Kampioen uitgeroepen tot Mooiste Vestingstad van Nederland! Hier kun je over de 3,5 km lange vestingwallen wandelen, een duik in de geschiedenis nemen en 7 dagen per week heerlijk winkelen, want hier zijn zelfs op zondag de winkels geopend.

 • Aankomst  op iedere gewenste dag in één van de gezellige B&B's van de gemeente Hulst. Een welkomstdrankje staat voor je klaar en je geniet een 3-gangen diner bij een sfeervol restaurant.
 • Opde eerste ochtend geniet je van een heerlijk ontbijt, waarna je op de fiets de “Hof te Zande” route rijdt. De lunch gebruik je in één van de gezellige cafeetjes onderweg. Je kunt ook kiezen voor een wandeling o.l.v. een gids door “het Verdronken Land van Saeftinghe”, het wadlopen van Zeeuws Vlaanderen, waar je vooraf voor dient aan te melden, dus raadpleeg eerst de kalender wanneer er een excursie is.
 • ’s Middags is er tijd om Hulst te ontdekken. Op het VVV kantoor ligt een wandelroute voor je klaar, die je langs alle historische monumenten en een stuk Vestingwal leidt. Vergeet daarbij zeker de H.Willibrordusbasiliek niet, welke is uitgeroepen tot Mooiste Kerk van Nedrland (luisteraars van NCRV PLaza in 2004) Ben je nog niet moe? Laat je dan verleiden de gehele toer rondom Hulst te maken.
 • Indien je hier in juli of augustus op zondag verblijft, kun je aansluiten bij een georganiseerde zomerwandeling door de vesting of torenbeklimming van de eeuwenoude H.Willibrordus basiliek.  
 • Op een mooie ochtend kun je een heerlijke boswandeling maken in het nabijgelegen Clinge of St.Jansteen of bij zonnig warm weer een flinke wandeling maken langs de Westerschelde dijk, de zeeschepen komen hier zo dicht langs dat je ze bijna kunt aanraken. Vergeet vooral je badkleding niet, op de dijk en bij eb op de vrijgekomen strandjes, is er de mogelijkheid om de zon te aanbidden.
 • Op zondag zijn vanaf 14.00 uur de winkels in Hulst geopend en vinden vele Zuiderburen de weg naar het pittoreske vestingstadje. Tijd om de inwendige mens te verwennen op de historische Grote Markt of aan de Nieuwe Bierkaai. Als het warm genoeg is op één van de vele terrasjes, waarna je nog in de gelegenheid bent een bezoek te brengen aan het museum.
 • Prijs per persoon: vanaf euro 85,- (op basis 2 pk en ontbijt)
  toeslag 1pk op aanvraag
  Inbegrepen: Welkomstdrankje, 1x 3 gangendiner.
  B&B
  administratiekosten euro 12,50
  VVV kantoor 0031(0)114-315221